CDA’ers gaan in gesprek met Kampenaren terwijl kinderen zich uitleven in speeltuinspeeltuin

Van links af CDA'ers Robertjan de Wilde, Niek Teune, Jacolien van de Wetering, Wim Duitman en Henk Selle.
Foto: CDA Kampen

Vrijdag mogen kinderen gratis spelen in speeltuin de Speelpoort in Kampen. Vaders, moeders, grootouders of verzorgers kunnen die middag het gesprek aangaan met fractieleden van CDA Kampen en Eerste Kamerlid Theo Rietkerk.

Het is inmiddels traditie in Kampen dat de christelijk democratische partij aan het einde van de zomervakantie de speeltuin bezoekt. Ieder jaar wordt de speelmiddag druk bezocht. Terwijl de jongste Kampenaartjes zich uitleven kunnen volwassenen onder genot van een kopje koffie of thee in gesprek gaan met wethouders en gemeenteraadsleden van CDA-huize.

De door vrijwilligers gerunde speeltuin past volgens raadslid Henk Selles goed bij de idealen van de partij. “Het is een prachtige voorziening voor het hele gezin,” aldus Selles. “Daarnaast is het goed dat wij als politici aanspreekbaar zijn voor onze inwoners.” Fractielid Nienke Teune ondersteunt zijn woorden. “We maken graag een praatje met iedereen die dat wil,” zegt Teune. “Het hoeft niet, gezinnen die alleen voor de ontspanning komen zijn van harte welkom.”

De speelmiddag wordt vrijdag 30 augustus gehouden tussen 13.30 en 16.30 uur in speeltuin De Speelpoort aan het Engelbergplantsoen.

Foto 1
Van links af CDA'ers Robertjan de Wilde, Niek Teune, Jacolien van de Wetering, Wim Duitman en Henk Selle. - Foto: CDA Kampen
Van links af CDA'ers Robertjan de Wilde, Niek Teune, Jacolien van de Wetering, Wim Duitman en Henk Selle.
Foto: CDA Kampen

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)