KHC doorbreekt slechte reeks met winst op Marum

KHC won met 1-3 van Marum.
Foto: John Zoetebier

Na een rumoerige week, wegens het terugtrekken van Jubbega uit de competitie, heeft KHC zaterdag weer drie punten weten te pakken. De Kampen Hercules Combinatie had vijf wedstrijden op rij te maken met de nodige tegenslag. De Kampenaren waren erop gebrand om weer punten te pakken. Het gold ook voor tegenstander Marum, die een nog slechtere reeks achter de rug had.

De wedstrijd ging matig van start, KHC was wel direct de bovenliggende partij, maar morste met de mogelijkheden die het kreeg. Al in de 3e minuut kreeg Burak Alp een kans, maar de inzet werd gestopt door de doelman. In de daarop volgende counter had Marum zicht op een openingstreffer. KHC ging te veel mee in het spel van de tegenstander en de kansen om te scoren werden niet benut.

Jonathan van Marle en Burak Alp waren dicht bij een treffer. Alp ging in de 21e minuut alleen op de doelman af en schoot op de paal. In de tegenaanval werd het zelfs nog even gevaarlijk. KHC kreeg nog wat kansen, maar de grootste was voor Marum. Doelpuntloos gingen de spelers de rust in.

Na de rust werd het tempo opgevoerd. In de 66e minuut kwam KHC op voorsprong. De bal stuiterde voor de voeten van Jonathan van Marle, die fraai raak kopte. Leroy Knol had de 0-2 op schoen, maar de bal belandde wederom op de paal. Even verdubbelde KHC de voorsprong via een schuiver van Knol.

Even later volgde de tegentreffer van Marum door fouten in de KHC-defensie. Alp gaf even later de score nog wat meer glans door de 1-3 te binnen te schieten.

Donderdag speelt KHC op sportpark De Venen een oefenwedstrijd tegen buurman DOS Kampen. De stadsderby begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jarno Schoonhoven uit Oosterwolde. De toegang is gratis.

Door: Tjibbe van Dijk

Foto's 3
KHC won met 1-3 van Marum. - Foto: John Zoetebier
KHC won met 1-3 van Marum.
Foto: John Zoetebier
KHC doorbreekt slechte reeks met winst op Marum - Foto: John Zoetebier
Foto: John Zoetebier
KHC doorbreekt slechte reeks met winst op Marum - Foto: John Zoetebier
Foto: John Zoetebier

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)