Go Ahead Kampen voegt routinier Roald de Vries (35) toe aan selectie

Roald de Vries (35) speelt volgend seizoen in het rood-geel.
Foto: Go Ahead Kampen

Roald de Vries uit Heino heeft een contract tot en met de zomer volgend jaar getekend bij Go Ahead Kampen. De ervaren centrale verdediger komt over van Batavia ’90 uit Lelystad.

De Vries, beter bekend als Mister DSV ’90, ruilt Batavia ’90 na drie seizoenen in voor de eersteklasser uit Kampen. Go Ahead Kampen hoopt dat hij met zijn ervaring iets kan toevoegen aan de jonge selectie van hoofdtrainer Edwin van Nijen.

“De rol die ze voor ogen hebben is iets wat mij enorm aanspreekt,” zegt De Vries. “Ik kijk ernaar uit om binnen en buiten het veld van waarde te zijn en een steentje bij te dragen aan de sportieve ambities van Go Ahead Kampen.”

De ervaring van de 35-jarige De Vries is noodzaak voor het vlaggenschip van de rood-gelen, concludeert Gerrit Hamer, voorzitter van de technische commissie. “Tijdens het seizoen is gebleken dat de talentvolle groep behoefte heeft aan een ervaren en fitte verdediger,” aldus Hamer. “Roald is als verlengstuk van de trainer van toegevoegde waarde in het veld en binnen de groep.”

De Vries is in het dagelijks leven docent en stagedocent bij het Carmel College Salland. Daarnaast heeft hij een eigen bedrijf als voetbaladviseur.

Foto 1
Roald de Vries (35) speelt volgend seizoen in het rood-geel. - Foto: Go Ahead Kampen
Roald de Vries (35) speelt volgend seizoen in het rood-geel.
Foto: Go Ahead Kampen

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)